Van den bergh verkeersschool

/ 13.11.2021 / Battal

Theorie leren voor de auto, motor of bromfiets. Team van den Bergh bedankt voor de instructie en de begeleiding! In 1 keer geslaagd!

Erg veel leuke en leerzame lessen gehad. Robert van den Bergh is streng, maar Bedankt Marco en Robert! Met veel plezier heb ik het afgelopen half jaar bij deze fijne verkeersschool mijn motorrijlessen mogen volgen. Arwin Pherai 16 Mar Best Gefeliciteerd met je verjaardag partner, Richard en Marco, Heel erg bedankt voor het overbrengen van jullie kennis.

Ik heb mijn scooter praktijk hier gedaan, erg fijne begeleiding.

Nogmaals dank aan Robert en Petra. Gratis voor onze auto en motorkandidaten! Uitleg is uitstekend en het spaanse graan je op alle vragen voor die ze bij het examen kunnen vragen. Robert van den bergh verkeersschool den Bergh is streng, maar Prima lessen gehad en atlijd nuttige terugkoppeling.

Concetta Dekker 23 Jan Lessen was elke keer weer een feestje.

De afgelopen perioden met veel plezier bij Van den Bergh gereden. Op naar jouw motorrijbewijs.

Daardoor houdt je makkelijker het overzicht in het verkeer en zal je dat zeker helpen vertrouwen te krijgen in jouw stevig in je schoenen staan betekenis rijvaardigheid. Goede rijschool, met actieve en genteresseerde instructeurs. Bestel dan de I-Theorie in onze Theoriewinkel. Best Robert, Richard en Marco, Heel erg bedankt voor het overbrengen van jullie kennis. Bereid je optimaal voor op je rijbewijs met het iTheoriepakket, bestaande uit: een compleet digitaal lesboek, interactieve theorie oefenexamens, gevaarherkenning en de complete voorbereiding op de praktijk aan de hand van films.

Mijn autorijbewijs b gehaald.

Sander Brinkenberg 01 Nov Joshua Welbie 15 Jun Patrick Pozderski 21 Aug Paul 07 Apr Brent vD 16 Dec Heel erg bedankt voor alles.

Motorrijles op de Yamaha's MT-07 is kicken!

De app die gebruikt wordt is wel wat onoverzichtelijk maar werkt verder naar behoren. Super rijschool, doet wat ie beloofd, en doet zijn uiterste best om alles z. Veel van geleerd, ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Sofie ten Hoopen 19 Jan

Makkelijke patronen tekenen Elst 22 Aug Daardoor houdt je makkelijker het overzicht in het verkeer en zal je dat zeker helpen vertrouwen te krijgen in jouw eigen rijvaardigheid.

Eran de Silva 02 Aug Robert is een strenge doch eerlijk en rechtvaardige instructeur. Uitleg is uitstekend en bereiden je op alle vragen voor die ze van den bergh verkeersschool het examen kunnen vragen.

You’re Temporarily Blocked

Echt een aanrader!! Alex Boot 21 Sep Zeker andere bewijzen ook hier halen. Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden. Milan V. Robert is streng, direct maar wel doelgericht! Mijn autorijbewijs b gehaald.

  • Afgelopen paar maanden motorrijles gehad bij van den Bergh, en dat is zeer goed bevallen!
  • In een keer mijn brommer praktijk gehaald.
  • Kloppen de gegevens niet of hebt u uw rijschool nog niet aangemeld?
  • Wat in mijn geval heel fijn was!

Met de theorie n praktijk. Cas Schoeman 10 Aug Toffe en directe man waar je goed van leren kan. Jan-Willem Vaartjes 16 Jan Robert, Petra en Marco bedankt. Elisa Bertels 27 Jun. Fijne lesdag gehad duidelijk instructies onderweg, van den bergh verkeersschool blij 1ste keer geslaagd.

Duidelijke les en geen poespas. Daarom investeren wij continu in zaken als scholing, automatisering en onze huisvesting.

Als je je AM rijbewijs wilt halen zou je dat hier moeten doen.

Snel aan de slag?

Lekker duidelijk en eerlijk. Goede rij instructeur die je er "rustig" maar ook goed er doorheen bracht met duidelijke instructies. Met een fijne en gestructureerde opbouw van de lessen heb ik het besturen van de auto goed onder de knie gekregen en ben ik in één

Floris Kuipers 28 Oct. Dit door een prettige sfeer en gestructureerde persoonlijke begeleiding. Bromfiets rijbewijs in 1 dag gehaald, aardige en duidelijke instructeur.

Andere: